Schierstins Stoere Boomstamtafel

Merk: Grutsk
Model: 0011
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 1.195,00

Beschikbare opties:


* Afmetingen:

Aantal: - +
   - of toevoegen aan -   

Productomschrijving
Schierstins  stoere zware industriële tafel voor huiskamer en kantoor. Boomstamblad zorgt voor een bijzondere natuurlijke uitstraling.  Geschikt als de gezellige familietafel, maar ook voor kantoor als werkplek, en de plaats voor het maken van afspraken, of voor belangrijke beslissingen. Iedere tafel draagt een naam die betrekking heeft op de vroeger staten en stinsen in Friesland, oerdegelijk en bestand tegen het vijandelijk geweld. Afmeting tafel 2000 x 1000 x 750 mm Iedere tafel door ons verkocht is uniek. Inspiratie voor onze meubels licht in het Friese karakter eerlijk, nuchter, authentiek en zonder fratsen.

Maatwerk

Al onze tafels worden geproduceerd in Maatwerk. Naast de al genoemde prijs kunnen onze tafels in diverse maten worden gemaakt. De genoemde prijs in blauw is voor de vaste afmeting. Bij bestelling kunt u een keuze maken betreffende andere formaten. Op de factuur krijgt u dan de passende prijs

 

Blad
Het Boomstamblad heeft een  dikte van 40 mm. Blad drie keer behandeld met transparante lak. Een prima bescherming tegen vocht, en leefomstandigheden. Het licht rustieke blad bevat een beperkt aantal noesten. Hout met sfeer en warmte, tafelen wordt hierdoor een waar feest. De inkoop van het hout welke wij gebruiken voor het blad, gebeurt zeer zorgvuldig

Frame
Dikte poten van frame is 100 x 100 mm. Hoog kwalitatief laswerk. Het stalen frame is in een transparante lak gezet waardoor het industriële staal zijn karakteristieke kleur behoud. De behandeling is milieuvriendelijk. Door deze behandeling gaan de poten niet roesten en is de stalen tafelpoot gemakkelijk schoon te houden. Door deze transparante lak blijft de kleur van het staal behouden. De zichtbare lassen geven de stalen tafelpoten een extra stoere en robuust karakter, echt industrieel.

Voorraad/aflevering
Geen voorraad, leverbaar op bestelling. De tijd die nodig is om de tafel te maken is gemiddeld 14 dagen. Levering vindt plaats met eigen vervoer. Het streven van www.Grutskopfriesemeubels.nl is om zelf de tafels af te leveren. Wij staan zorg voor de kwaliteit van onze producten. Belangrijk is dan ook transport en het plaatsen bij U als klant. Een tevreden klant is ons visitekaartje. De transportkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Zie hiervoor onze voorwaarden.

Beoordeel


*Naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: